Meer info

De kunst van het genieten is het thema van het landgoed De Jonge Stee. De Jonge Stee is een bijzondere plek om heerlijk even bij te komen of om langer te verblijven. De Jonge Stee is van oorsprong een Veluwse hallenboerderij. Op de gevel staat het jaartal 1819. In de boerderij bevindt zich een deurtje op basis waarvan wordt vermoed dat de boerderij al in 1650 bestond.

De boerderij is in 2007 ingrijpend gerestaureerd en verbouwd. De Jonge Stee onderscheidt zich door de rust en de persoonlijke aandacht.

De Jonge Stee ligt op een ruim 5 ha groot terrein en is een oase van rust. Op het terrein bevinden zich paardenstallen en twee vakantiewoningen. Eén vakantiewoning is voor 2-4 personen. Dit is de gerestaureerde voormalige schaapskooi. De andere vakantiewoning is een chalet met twee verdiepingen, geschikt voor 2-6 personen. De vakantiewoningen zijn ingericht door een styliste waarbij bijzondere materialen en authentieke meubels zijn gebruikt.

De Jonge Stee is rookvrij en overal is WiFi.

Vanuit De Jonge Stee is er een ruime keuze aan wandel-, fiets- en ruiterroutes. Fietsen zijn in de buurt te huur. In de nabijheid ligt de golfbaan van Nunspeet. Ook op culinair gebied is het genieten op De Jonge Stee. Op 3 minuten loopafstand bevinden zich verschillende zeer goede restaurants.