Meer info

De kunst van het genieten is het thema van De Jonge Stee. De Jonge Stee is een bijzondere plek om heerlijk even bij te komen of om langer te verblijven. De Jonge Stee is van oorsprong een Veluwse hallenboerderij. Op de gevel staat het jaartal 1819. In de boerderij bevindt zich een deurtje op basis waarvan wordt vermoed dat de boerderij al in 1650 bestond.

De boerderij is in 2007 ingrijpend gerestaureerd en verbouwd. De Jonge Stee herbergt thans een vergaderzaal, een bar, een bibliotheek, een wellnessgedeelte met sauna, dompelbad en ruimte voor massage. De Jonge Stee onderscheidt zich door de rust en de persoonlijke aandacht.

De Jonge Stee ligt op een 4 ha groot terrein.

Klik op onderstaande foto's voor een 360 graden panorama foto. (Opent in een apart venster)


            

Het terrein is een oase van rust. Op het terrein bevinden zich paardenstallen en twee vakantiewoningen. Eén vakantiewoning is voor 2-4 personen. Dit is de in 2007 gerestaureerde schaapskooi. De andere vakantiewoning is een chalet met twee verdiepingen, geschikt voor 2-6 personen. De vakantiewoningen zijn ingericht door een styliste waarbij bijzondere materialen en authentieke meubels zijn gebruikt.

De Jonge Stee is rookvrij en overal gratis WiFi.

De Jonge Stee ligt in de nabijheid van de golfbaan van Nunspeet. Vanuit De Jonge Stee is er ruime keuze aan wandel-, fiets- en ruiterroutes. Fietsen zijn te huur. Ook op culinair gebied is het genieten op De Jonge Stee. Op 3 minuten loopafstand bevinden zich verschillende zeer goede restaurants.

Benieuwd naar de foto's van de verbouwing. Bekijk deze in de blog via onderstaande button.

Bekijk de foto's op onze blog!